Це стара версія сайту ВО "Батьківщина". Перейти до нової версії

Юлія Тимошенко: Або на цих виборах люди повстануть, або кримінал і надалі правитиме в Україні (відеозвернення)

29 Вер 2012, 10:06
Лідер опозиції Юлія Тимошенко закликає людей скинути на виборах мафію, яка править в Україні і ігнорує права людей.

Про це Юлія Тимошенко заявила у першому, після незаконного ув’язнення, відеозверненні до громадськості.

Лідер опозиції зазначила, що "сьогодні кожна людина, по суті справи, живе в кримінальній країні, яку побудував Янукович", та на власній долі відчуває, що "закон попирається".

Юлія Тимошенко заявила, що закони для мафії Януковича - ніщо, а права людей не мають ніякого значення.

"Я відчуваю це на своїй власній долі, на своєму власному житті, що щоб не було написано в законах, те, що стосується прав людей, сьогодні для мафії Януковича не має ніякого значення. Для них має значення тільки збагачення, корупція і все інше, що вони для себе в Україні влаштували", - наголосила вона.

Лідер опозиції звинувачує Януковича у фізичному та психологічному тиску, який чиниться на неї щодня: "кожний день чиниться не просто тиск психологічний і фізичний, а просто кожний день тут перетворюється в ад  абсолютно свідомо, навмисно. І це є план Януковича безпосередньо".

"Я можу тільки зараз ще раз уявити, наскільки кожна людина в кримінальній поліцейській країні, яку побудував Янукович, безправна і не може покладатися ні на закони, ні на суди, ні на силові структури, тому що все перетворено в мафіозне єдине кримінальне угрупування",  - заявила незаконно засудженний лідер опозиції.

За словамиЮлії Тимошенко, нелюдяне ставлення до людей і надалі продовжуватиметься, якщо люди не повстануть проти режиму Януковича: "Або люди повстають і на цих виборах скидають це кримінальне угрупування, або потім так будуть відноситися до всіх, хто знаходиться сьогодні в їх власності. Так будуть відноситись до кожної людини".

"Я зараз хочу звернутися до всіх людей: Якщо ви зараз не зрозумієте, що в Україні править кримінал, що в Україні править мафія, потім ніщо не зможе вас захистити від того, що відбувається сьогодні в країні на чолі з Януковичем", - заявила лідер опозиції.

Стрічка новин

08 Чер 2015, 13:56

«Батьківщина» запустила новий партійний сайт

ВО «Батьківщина» запустила новий партійний сайт і перейшла на нове доменне ім’я. Відтепер сайт «Батьківщини» буде доступний за адресою ba.org.ua.
06 Чер 2015, 08:57

Привітання Юлії Тимошенко з нагоди Дня журналіста

Сьогодні свято тих, хто бореться за правду та намагається зробити життя кращим, адже саме представники мас-медіа формують порядок денний в країні, розповідають правду про дії влади та тримають політиків у тонусі.
05 Чер 2015, 15:36

Юлія Тимошенко: Ми повинні орієнтуватися на європейський рівень оплати праці

Юлія Тимошенко вважає, що профспілки та законодавча гілка влади мають напрацювати стратегію реформи оплати заробітної плати в Україні.