Юлія Тимошенко: Або на цих виборах люди повстануть, або кримінал і надалі правитиме в Україні (відеозвернення)

29 Вер 2012, 10:06
Лідер опозиції Юлія Тимошенко закликає людей скинути на виборах мафію, яка править в Україні і ігнорує права людей.

Про це Юлія Тимошенко заявила у першому, після незаконного ув’язнення, відеозверненні до громадськості.

Лідер опозиції зазначила, що "сьогодні кожна людина, по суті справи, живе в кримінальній країні, яку побудував Янукович", та на власній долі відчуває, що "закон попирається".

Юлія Тимошенко заявила, що закони для мафії Януковича - ніщо, а права людей не мають ніякого значення.

"Я відчуваю це на своїй власній долі, на своєму власному житті, що щоб не було написано в законах, те, що стосується прав людей, сьогодні для мафії Януковича не має ніякого значення. Для них має значення тільки збагачення, корупція і все інше, що вони для себе в Україні влаштували", - наголосила вона.

Лідер опозиції звинувачує Януковича у фізичному та психологічному тиску, який чиниться на неї щодня: "кожний день чиниться не просто тиск психологічний і фізичний, а просто кожний день тут перетворюється в ад  абсолютно свідомо, навмисно. І це є план Януковича безпосередньо".

"Я можу тільки зараз ще раз уявити, наскільки кожна людина в кримінальній поліцейській країні, яку побудував Янукович, безправна і не може покладатися ні на закони, ні на суди, ні на силові структури, тому що все перетворено в мафіозне єдине кримінальне угрупування",  - заявила незаконно засудженний лідер опозиції.

За словамиЮлії Тимошенко, нелюдяне ставлення до людей і надалі продовжуватиметься, якщо люди не повстануть проти режиму Януковича: "Або люди повстають і на цих виборах скидають це кримінальне угрупування, або потім так будуть відноситися до всіх, хто знаходиться сьогодні в їх власності. Так будуть відноситись до кожної людини".

"Я зараз хочу звернутися до всіх людей: Якщо ви зараз не зрозумієте, що в Україні править кримінал, що в Україні править мафія, потім ніщо не зможе вас захистити від того, що відбувається сьогодні в країні на чолі з Януковичем", - заявила лідер опозиції.

Стрічка новин

22 Тра 2015, 23:19

Юлія Тимошенко: Уряд має проіндексувати зарплати та пенсії до червня, а податок на пенсії – скасувати

Кабінет Міністрів України має до червня провести індексацію зарплат та пенсій, а податок на пенсії взагалі скасувати.
22 Тра 2015, 22:00

В уряду є тиждень для зниження тарифів, - Юлія Тимошенко

Кабінет Міністрів України взяв один тиждень для того, щоб знизити тарифи на житлово-комунальні послуги. Про це повідомила лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко в ефірі ток-шоу «Чорне дзеркало» на телеканалі «Інтер».
22 Тра 2015, 16:49

Парламентська робоча група наполягає на перегляді необ’єктивно встановлених тарифів, - Юлія Тимошенко

Робоча група Верховної Ради з питань вивчення обґрунтованості формування тарифів затвердила свій звіт: депутати всіх фракцій підтвердили, що нещодавнє підвищення тарифів необґрунтоване та потребує перегляду.